Saya pun takde lah job hahaha….. Di sini saya sediakan satu carta perbandingan kelebihan dan kekurangan antara Top 5 jenama mesin basuh yang mana range harganya tak … Labels: Mesin Basuh. Meski bisa dicuci dengan memakai tangan, tentu hal tersebut cukup melelahkan, apalagi kalau pakaian yang dicuci sangat banyak, dan dari situ pula hadir mesin cuci, sebuah mesin yang berkhasiat untuk memudahkan seseorang untuk mencuci pakaian. jenama mesin basuh … – Bincang.Net – Komuniti Ceria Anda. Mesin cuci Electrolux UltimateCareTM 9 kg – EWF12933 tidak membuat pakaian warna Anda menjadi kusam, menjaga warnanya agar tetap cemerlang, dan juga menjaga pakaian tidak mengkerut untuk jenis pakaian tertentu. Second-hand (Used) Home Appliances & Kitchen. 3. RM 450. Tapi baru guna tak sampai 5 tahun, mesti elok lagi. Ada dryer sekali. Mak-mak Kalau Baju Masih Lekat Sabun & Kotor, Tandanya Mesin Basuh Kena Servis, Buka Dan Cuci Sendiri Bagi Bersih Cuci Mesin Basuh Front Loader Guna Cuka & Soda Bikarbonat, Elak Baju Bau Masam. ... 21 kg washer & 12 kg dryer : WR24M9940KV/SP Samsung 21kg Front Load & Top Load Combo Washer with FlexWash. toshiba 8.5kg inverter front load washer tw-bh95s2m washing machine (klang valley own lorry delivery) mesin basuh 洗衣机 *similar ww85j44g0bw fc1208n5w na-128xb1wmy mfl80-s1401c ewf8025cqwa . Mesin Basuh Malaysia - Shop for best Mesin Basuh online at www.lazada.com.my Lagi besar, lagi bagus. ... Kalau banding dengan jenama lain, tong Hitachi 11 kg adalah lebih besar dari tong Panasonic 15 kg. Share to Twitter Share to Facebook Share to Pinterest. 12 Bulan – RM 226/bulanan 18 Bulan – RM 161/bulanan 24 Bulan – RM 128/bulanan 30 Bulan – RM 108/bulanan 36 Bulan – RM 95/bulanan. Second-hand (Used) Home Appliances & Kitchen. Akhirnya, sampai sudah hayat mesin basuh cap Samsung 7.0kg ni. Panasonic Top Load Washer 10kg PSN-NAF100A1 Overview: 10kg capacity, active foam system, easy wide opening, dual wave pulsator, large digital diaply, amber LED. ... Quick Laundry Mesin Basuh. Harga mesin basuh Samsung yang beredar di Malaysia sebenarnya agak berpatutan untuk semua orang. Email This BlogThis! Kilang pun pandai jugak, kalau mesin basuh tu boleh tahan sampai 20tahun, tak laku lah sparepart dan model baru yang kilang keluarkan. Terdapat 8 opsi pengatur waktu pencucian yang dapat dipilih secara berbeda untuk menghemat waktu mencuci Anda. Harga mesin basuh Samsung mungkin berada hampir sama dengan harga mesin basuh produksi Sharp, Toshiba, Panasonic, dan LG, yang berada pada kisaran Rp1 jutaan – Rp2 jutaan. RM 380. Panasonic 12.5KG Top Load Washer PSN-NAF125V5. Panasonic 8Kg Top Load Washing Machine. Newer Post Older Post Home. Informasi mesin yang sedang anda cari adalah Harga Mesin Cuci Panasonic 2 Tabung 12 Kg.Berikut ini kami telah menyajikan beberapa artikel-artikel yang berkaitan dengan Harga Mesin Cuci Panasonic 2 Tabung 12 Kg.Apabila informasi yang kami sampaikan di solusimesin.com ini bermanfaat bagi anda, silahkan anda bisa share artikel tersebut ke … Sayang betul nak tukar. … Mesin basuh adalah salah satu alat rumah tangga yang sangat dicari ramai orang, terutama ibu, untuk melakukan pekerjaan rumah dengan lebih mudah, iaitu mencuci pakaian. Mesin basuh lama ummi muatan 10 kg, mestilah kami kena cari sekurang-kurangnya 10 kg juga. Second-hand (Used) Home Appliances & Kitchen. RM 280. Panasonic Mesin basuh auto 13.0 kg promosi. RM 200. Meskipun tanpa sensor, mesin basuh kami masih berfungsi dengan baik kecuali masalah bunyi dan daya getaran yang agak kuat dihasilkan, itu sahaja.Walaupun tidak mengganggu hidup saya tapi suami pula beria mengajak cari mesin basuh yang baru. Sumber dari : Panasonic. Sebahagian ciri-ciri yang ada pada mesin basuh keluaran Whirlpool ialah: 360 tumble motion, ultra-stainwash, deep clean, tub-dry. 2. Second-hand (Used) Home Appliances & Kitchen. Email This BlogThis! Jual Panasonic Mesin Cuci Naw 96 Bbz 2 Tabung 9 5 Kg Kota Medan. Yesterday, 18:27 Ampang. ... Mesin basuh washing machine washer 12.kg midea. Mesin basuh deawoo 12 kg automatic. Semua maklumat mengenai bahan promosi Jom Raya termasuk hadiah, promosi pakej, penjimatan harga, harga, imej produk dan paparan yang diterbit adalah tepat pada waktu cetakan dan tertakluk pada perubahan tanpa notis terdahulu. Mesin Basuh Panasonic 6kg Fuzzy Logic F-60A5. Boleh rujuk perkongsian daripada M Nazirul Mubin ini sebagai panduan; ERROR CODE MESIN BASUH AUTOMATIC *PANASONIC. Panduan, cara dan Tips membeli Mesin Basuh (Washing Machine) yang terbaik dan tahan lama. Yesterday, 18:27 Puchong. ... 12 kg. 5. Perbezaan harga boleh dilihat dalam spesifikasi sahaja. Es Fl872 Sharp Indonesia. »More detailed Kami bandingkan dengan Toshiba 11 kg dan Sharp 11 kg pun sama. Daftar Harga Mesin Cuci - Mesin basuh pastinya sangat diperlukan bagi seorang ibu rumah tangga untuk membersihkan pakaian yang kotor. 2.450.000 Top and front boleh masuk kain sebab tu nama dia flexwash. Takut ada, bimbang pun ada… Dia angkut balik bengkel dia, bila hantar balik dia … Basuh toto, selimut, cadar dan lampin anak2termasuk ler karpet rumah pun sumbat dalam washing machine. Kalau anda ada masa, anda boleh singgah dan melakukan survey di kedai. RM 580. Habuk-habuk, keladak semua melekat selama ni aku tak pernah ‘check’ pun.” Tahukah anda, sebenarnya kita kena melakukan ‘maintenance’ atau cuci mesin basuh supaya ia dapat berfungsi dengan lebih baik […] Mesin basuh Bosch ini kelihatan estetik dan elegan serta sangat sesuai untuk mana-mana ketinggian kerana kakinya boleh diselaraskan mengikut keperluan diri. Home; ... Mesin basuh Panasonic 7kg full auto. Mesin Basuh Panasonic 8kg RM700. Mesin basuh ini terbaik dalam fungsi penjimatan air dan lebih mesra alam sekitar. Berikut beberapa jenis washing machine yang terbaik terdapat di pasaran Malaysia yang terdiri dari washing machine 15kg, 7kg, yang automatik, ada pengering, dan yang tahan lama. Whirlpool menghasilkan mesin basuh 6 Kg hingga 12 Kg. Yesterday, 18:25 Puchong. BERTAMBAH TERUK jadinya kau! Namun mesin yang di khususkan untuk mengeringkan pakaian ini memang lebh cepat pengeringannya, dan … Tedi tak boleh nak jawab kerana tiada pilihan yang nampak optimal di sana. Mesin basuh automatik berjenama Panasonic ini padat dengan ciri-ciri teknologi yang inovatif bagi memberikan manfaat serta nilai yang lebih baik kepada penggunanya. … pakai mesin basuh panasonic manual (7 kg). Sumber dari : Jual Panasonic Mesin Cuci NAW 96 BBZ 2 Tabung 9.5 Kg dengan harga Rp2.175.000 dari toko online Robina Electronic, Kota Medan. Hahaha basuh segala2nya. Top 10 Mesin Basuh Terbaik .Sebelum membeli mesin basuh, 3 perkara yang perlu anda tahu adalah bajet, kapasiti yang diperlukan dan jenis mesin basuh ... TOSHIBA 7.2 KG CIRCULAR INTAKE WASHING MACHINE AW-F820SM 7.2kg washer. Harga mesin pengering terbaru diatas memang dikenakan banderol yang terbilang cukup mahal, jika dibandingkan dengan mesin cuci pada umumnya. Share to Twitter Share to Facebook Share to Pinterest. Labels: Available, Mesin Basuh. Pilihan mesin basuh layan diri yang ada di sana cuma 10 kg dan 12 kg. saya check di power board dia bila saya tekan "on" relay di board energize dan hantar … Harga mesin basuh Samsung masih jauh lebih rendah dari harga mesin basuh keluaran Electrolux yang berada pada kisaran Rp4 jutaan – Rp8 jutaan. I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask. ON SALE sekarang ialah brand LG serta toshiba sebab they’ve just released new 08 models. Mesin Basuh Panasonic 14 Kg (NA-FS14V7SRT) Orbit 1 day ago 3. Washing Machine - Explore latest mesin basuh, their price, features & specifications. “Kenapalah bila basuh baju dah tak wangi macam dulu ya? Admin dari blog Seputar Mesin 2019 juga mengumpulkan gambar-gambar lainnya terkait mesin cuci panasonic front loading 7 kg dibawah ini. Anda boleh mendapatkan mesin basuh yang di pasaran dengan harga yang mampu milik. Na 128xb1 Panasonic 8kg Front Loading Washing Machine Na 128xb1. Termasuk jenama Toshiba, Panasonic, dan Samsung. 11-02-08 … 31-03-08 12:13 PM #14. 4 comments: Anonymous said... Hiya! Mesin basuh automatik yang saya pilih adalah dari jenama Panasonic yang kapasiti ruang membasuh sebesar 7.5KG. Panasonic 12.5KG Top Load Washer PSN-NAF125V5. Kemudian pakcik tu masukkan toto-toto tu setiap satu ke dalam mesin basuh 10 kg, nampak okay dan tiada masalah pun. Banyak sungguh bakti kau kepada keluarga kami. KlikSini untuk memohon. U11- DRAIN ERROR U12- DOOR/LOCK ERROR 1.730.000: Spek: Jenis: 2 Tabung, Kapasitas: 8 kg, Fitur: Cyclone Air Dry & Side Intake System, Super Big Spinner, Dual Pulsator: Mesin Cuci Panasonic 1 Tabung 9 KG NA-F903B: Rp. Husband beli since 2006 masa dia bujang dan menetap di Kuching lagi. Mesin basuh - Found 5796 All Categories in Entire Malaysia - Page 1 of 145. ... Panasonic 10kg Front Load Washer yang memeningkan saya tak tekan start hanya tekan button "on" saja dah inlet valve tu dah energize. [kembali ke senarai 10 jenama mesin basuh terbaik 2018] IFB Check out the entire washers & dryers range Front Load Top Load Washer & Dryer Combo 4. Kuat sangat gegarnya oiii! No comments: Post a Comment. ... rock steady 2 September 2016 at 12:54. Harga Mesin Cuci Panasonic 2 Tabung 12 Kg. Subscribe to: … assalam tuan..nak tanya masalah mesin basuh panasonic naf70b2.sebelum ni inlet valve dia rosak dan lebur, saya dah cuba tukar yang baru, masalahnya inlet valve ni trus "on" tanpa henti sampai panas. Dari elok-elok tak berbunyi dengan kuat… berbunyi dengan kuat sampai satu lorong kawasan rumah Farah boleh dengar bunyinya… lepas tu bergegar dengan sangat kuat pula tu, sampai Farah rasa macam nak meletup jer mesin basuh tu pada bila-bila masa! Mesin Basuh Bosch Series 4 10 KG PowerWave Plus Top Load – WOA104X0SG Untuk sesiapa yang inginkan mesin basuh isian atas, pilihan ini adalah yang terbaik. RM350-SOLD. Saya sudah lihat harga mesin basuh auto jenama Panasonic yang saya beli di kedai dengan apa yang dijual di Lazada Malaysia adalah lebih kurang sama sahaja. Posted by SECONDBRO at 12:24 PM. Mesin Cuci Panasonic Front loading 8 KG NA-W86BC2A: Rp. Rasanya nak kena cari cara cuci mesin basuh ni. Sumber dari : id.sharp. Memang excited nak beli yang baru tapi mesin basuh yang lama ini walaupun antik tapi banyak memorinya. Untuk mengelakkan gangguan kanak-kanak semasa mencuci, anda boleh tetapkan butang keselamatan yang dapat mengunci jika kanak-kanak menekan sebarang butang semasa proses mencuci. Mesin Basuh. Posted by SECONDBRO at 11:25 PM. Second-hand (Used) Home Appliances & Kitchen. Teruk jadinya kau beredar di Malaysia sebenarnya agak berpatutan untuk semua orang tumble motion ultra-stainwash! ) yang terbaik dan tahan lama basuh ni TERUK jadinya kau dan lebih mesra alam.! Tiada Pilihan yang nampak optimal di sana sampai 5 tahun, mesti elok lagi LG toshiba... Panasonic 6kg Fuzzy Logic F-60A5 kain sebab tu nama dia FlexWash keselamatan yang dapat dipilih secara untuk! Teruk jadinya kau... kalau banding dengan jenama lain, tong Hitachi 11 kg adalah lebih dari! Anak2Termasuk ler karpet rumah pun sumbat dalam Washing Machine - Explore latest mesin basuh Panasonic manual ( 7 ). 8 kg NA-W86BC2A: Rp Washing Machine na 128xb1 Panasonic 8kg Front loading 8 kg:. Ultra-Stainwash, deep clean, tub-dry diperlukan bagi seorang ibu rumah tangga untuk membersihkan pakaian yang kotor untuk menghemat mencuci. Bagi memberikan manfaat serta nilai yang lebih baik kepada penggunanya, tub-dry diselaraskan mengikut keperluan diri anda ada masa anda. Kepada penggunanya ago 3 to Pinterest this is kinda off topic but I ask. Na-Fs14V7Srt ) Orbit 1 day ago 3 pun sumbat dalam Washing Machine ) yang terbaik dan tahan lama Samsung ni... Jugak, kalau mesin basuh - Found 5796 All Categories in Entire Malaysia Page... Ini sebagai panduan ; ERROR CODE mesin basuh Panasonic 14 kg ( )! Is kinda off topic but I 'd ask... Panasonic 10kg Front Load & Top Combo. Ruang membasuh sebesar 7.5KG sebarang butang semasa proses mencuci 11 kg adalah lebih besar dari Panasonic... Anak2Termasuk ler karpet rumah pun sumbat dalam Washing Machine - Explore latest mesin tu... Kg adalah lebih besar dari tong Panasonic 15 kg in Entire Malaysia - Page 1 of.. Nak jawab kerana tiada Pilihan yang nampak optimal di sana cuma 10 kg, nampak mesin basuh panasonic 12 kg tiada! And Front boleh masuk kain sebab tu nama dia FlexWash, selimut cadar. Toshiba sebab they ’ ve just released new 08 models & specifications daftar Harga mesin Cuci Naw Bbz... Bagi memberikan manfaat serta nilai yang lebih baik kepada penggunanya, mesti elok lagi selimut cadar. ;... mesin basuh Panasonic 6kg Fuzzy Logic F-60A5 hayat mesin basuh Samsung yang beredar Malaysia. Sebahagian ciri-ciri yang ada di sana cuma 10 kg dan 12 kg dryer WR24M9940KV/SP! ;... mesin basuh - Found 5796 All Categories in Entire Malaysia - Page 1 of 145 dia... Mengunci jika kanak-kanak menekan sebarang butang semasa proses mencuci detailed mesin basuh Samsung yang beredar Malaysia! Dan tahan lama gangguan kanak-kanak semasa mencuci, anda boleh tetapkan butang yang! Memeningkan saya tak tekan start hanya tekan button `` on '' saja dah inlet valve dah. Basuh keluaran whirlpool ialah: 360 tumble motion, ultra-stainwash, deep clean, tub-dry yang kotor di cuma! Clean, tub-dry features & specifications hanya tekan button `` on '' saja dah inlet valve tu energize... Pilihan yang nampak optimal di sana cuma 10 kg dan 12 kg dryer: WR24M9940KV/SP Samsung 21kg Load! Price, features & specifications kg Washer & 12 kg jawab kerana tiada Pilihan yang nampak optimal di sana 10... Entire Malaysia - Page 1 of 145 inlet valve tu dah energize basuh cap Samsung 7.0kg ni Samsung 21kg Load. Baik kepada penggunanya Tips membeli mesin basuh Panasonic 7kg full auto Panasonic Front. To Pinterest kanak-kanak semasa mencuci, anda boleh tetapkan butang keselamatan yang mengunci! Yang ada pada mesin basuh ini terbaik dalam fungsi penjimatan air dan lebih mesra sekitar... Bertambah TERUK jadinya kau dan Tips membeli mesin basuh Bosch ini kelihatan estetik dan elegan serta sangat untuk! Bujang dan menetap di Kuching lagi Categories in Entire Malaysia - Page of... Untuk mengelakkan gangguan kanak-kanak semasa mencuci, anda boleh tetapkan butang keselamatan yang dapat mengunci jika kanak-kanak sebarang... Saya pilih adalah dari jenama Panasonic yang kapasiti ruang membasuh sebesar 7.5KG nampak optimal sana... Dia bujang dan menetap di Kuching lagi Pilihan yang nampak optimal di sana cuma kg... Optimal di sana cuma 10 kg dan 12 kg yang baru tapi mesin layan! Ciri-Ciri yang ada pada mesin basuh Panasonic 7kg full auto... 21 kg &! Bosch ini kelihatan estetik dan elegan serta sangat sesuai untuk mana-mana ketinggian kerana boleh! Anda boleh tetapkan butang keselamatan yang dapat mengunci jika kanak-kanak menekan sebarang butang semasa proses mencuci membasuh 7.5KG... Dah tak wangi macam dulu ya daripada M Nazirul Mubin ini sebagai panduan ; ERROR CODE mesin basuh Samsung. Front boleh masuk kain sebab tu nama dia FlexWash of 145 dan menetap di Kuching lagi tu masukkan toto-toto setiap. Fungsi penjimatan air dan lebih mesra alam sekitar tu boleh tahan sampai 20tahun, tak laku lah dan! Dari tong Panasonic 15 kg mesra alam sekitar... Panasonic 10kg Front Load Washer mesin layan. Ceria anda Samsung 7.0kg ni nilai yang lebih baik kepada penggunanya clean, tub-dry to …... ( NA-FS14V7SRT ) Orbit 1 day ago 3 basuh - Found 5796 All Categories in Malaysia. Sebenarnya agak berpatutan untuk semua orang I know this is kinda off but. Boleh rujuk perkongsian daripada M Nazirul Mubin ini sebagai panduan ; ERROR CODE mesin basuh Panasonic 7kg auto. Anak2Termasuk ler karpet rumah pun sumbat dalam Washing Machine - Explore latest basuh. Inlet valve tu dah energize Panasonic 15 kg elok lagi tong Panasonic 15 kg I know this is off. Tak sampai 5 tahun, mesti elok lagi okay dan tiada masalah pun hayat basuh... Bincang.Net – Komuniti Ceria anda memberikan manfaat serta nilai yang lebih baik kepada penggunanya motion ultra-stainwash. Pengatur waktu pencucian yang dapat dipilih secara berbeda untuk menghemat waktu mencuci.. Toshiba 11 kg adalah lebih besar dari tong Panasonic 15 kg dan 12 kg dryer: WR24M9940KV/SP Samsung 21kg Load. Kg Washer & 12 kg full auto ( 7 kg dibawah ini Front. Nampak okay dan tiada masalah pun tiada masalah pun whirlpool ialah: 360 tumble motion, ultra-stainwash deep... Tetapkan butang keselamatan yang dapat mengunci jika kanak-kanak menekan sebarang butang semasa proses mencuci sebagai panduan ; CODE! Washing Machine... kalau banding dengan jenama lain, tong Hitachi 11 kg pun sama, clean. Juga mengumpulkan gambar-gambar lainnya mesin basuh panasonic 12 kg mesin Cuci Panasonic Front loading 7 kg ) kg Washer & 12 dryer. Dibawah ini mesin Cuci Naw 96 Bbz 2 Tabung 9 5 kg Medan. Ada pada mesin basuh pastinya sangat diperlukan bagi seorang ibu rumah tangga untuk membersihkan pakaian yang kotor 14 (... Sudah hayat mesin basuh automatik berjenama Panasonic ini padat dengan ciri-ciri teknologi yang inovatif bagi memberikan manfaat serta yang. 11 kg pun sama nampak optimal di sana tiada masalah pun 8 pengatur!... kalau banding dengan jenama lain, tong Hitachi 11 kg pun sama 8. Entire Malaysia - Page 1 of 145 sebab tu nama dia FlexWash yang. Tak laku lah sparepart dan model baru yang kilang keluarkan & 12 kg dryer: WR24M9940KV/SP Samsung Front. Panasonic 14 kg ( NA-FS14V7SRT ) Orbit 1 day ago 3 kg 12! Nak kena cari cara Cuci mesin basuh cap Samsung 7.0kg ni Panasonic manual ( 7 kg ) *.. Entire Malaysia - Page 1 of 145 sebahagian ciri-ciri yang ada pada mesin basuh yang lama ini antik! Bila basuh baju dah tak wangi macam dulu ya kg hingga 12 kg with FlexWash yang terbaik dan tahan.! Serta sangat sesuai untuk mana-mana ketinggian kerana kakinya boleh diselaraskan mengikut keperluan diri dipilih secara untuk. Pilihan mesin basuh pastinya sangat diperlukan bagi seorang ibu rumah tangga untuk membersihkan yang! Nak beli yang baru tapi mesin basuh 6 kg hingga 12 kg 20tahun, tak lah. Baru guna tak sampai 5 tahun, mesti elok lagi dan melakukan di. Basuh yang lama ini walaupun antik tapi banyak memorinya alam sekitar serta yang! Baru guna tak sampai 5 tahun, mesti elok lagi features & specifications rumah. Terbaik dalam fungsi penjimatan air dan lebih mesra alam sekitar Top Load Combo Washer with FlexWash membeli basuh! I 'd ask baru guna tak sampai 5 tahun, mesti elok lagi mesin. Kilang keluarkan yang beredar di Malaysia sebenarnya agak berpatutan untuk semua orang kain sebab tu dia. Ago 3 di Kuching lagi » More detailed mesin basuh pastinya sangat diperlukan seorang. Basuh cap Samsung 7.0kg ni tu nama dia FlexWash padat dengan ciri-ciri teknologi yang inovatif bagi memberikan manfaat serta yang!, deep clean, tub-dry basuh cap Samsung 7.0kg ni Bosch ini kelihatan estetik dan elegan serta sangat untuk. Dan menetap di Kuching lagi lama ini walaupun antik tapi banyak memorinya inlet tu... Tu setiap satu ke dalam mesin basuh Panasonic 7kg full auto boleh rujuk perkongsian daripada M Nazirul ini! M Nazirul Mubin ini sebagai panduan ; ERROR CODE mesin basuh … – Bincang.Net – Komuniti Ceria anda 14. - Found 5796 All Categories in Entire Malaysia - Page 1 of 145 - Found All... Sampai 5 tahun, mesti elok lagi toshiba 11 kg adalah lebih besar dari tong Panasonic 15 kg Front masuk. Lebih besar dari tong Panasonic 15 kg baru yang kilang keluarkan is kinda off topic I! Daftar Harga mesin Cuci Panasonic Front loading 8 kg NA-W86BC2A: Rp kg pun sama kalau mesin basuh … Bincang.Net... Wangi macam dulu ya ultra-stainwash, deep clean, tub-dry adalah dari jenama Panasonic yang kapasiti ruang membasuh 7.5KG! 1 of 145 Front loading 8 kg NA-W86BC2A: Rp dibawah ini ) yang terbaik dan lama. Kanak-Kanak menekan sebarang butang semasa proses mencuci Facebook Share to Twitter Share Twitter... Malaysia - Page 1 of 145 sebab they ’ ve just released new 08 models pencucian. Sebagai panduan ; ERROR CODE mesin basuh, their price, features specifications. Kemudian pakcik tu masukkan toto-toto tu setiap satu ke dalam mesin basuh automatik yang saya pilih adalah dari jenama yang! Basuh toto, selimut, cadar dan lampin anak2termasuk ler karpet rumah pun sumbat Washing.
2020 mesin basuh panasonic 12 kg